Ivan Livaja ponovo u Vitezu

Nakon neuspješne epizode na Grbavici

Ivan Livaja ponovo u Vitezu

D. Kurbegović

Nogometaši Viteza nakon što su angažovali Marija Barića iz Sarajeva i Bobana Đerića, danas su u zimskom prelaznom roku angažovali i treće pojačanje.

Riječ je o novom-starom igraču Ivanu Livaji, koji se nakon neuspješne epizode na Grbavici vraća u matični klub. Livaja je pred početak ove sezone sitgao u Željezničar kao zamjena za Benjamina Čolića, ali nije se uspio izboriti za minutažu, tako da je većinu utakmica proveo na klupi za rezervne igrače.

U dresu Željezničara je zabilježio samo četiri nastupa, tako da će sigurno željeti što prije zaboraviti boravak u Dolini ćupova. lvan Livaja 28-godišnji je nogometaš koji može igrati na poziciji desnog bočnog, te krilnog igrača. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima očekuje se angažovanje još nekoliko igrača, kako bi se zaključio igrački kadar za nastavak sezone kada je u pitanju klub iz Viteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi