Monaco gubio 2:0, a onda je fantastični Radamel Falcao s dva gola donio bod svojoj ekipi
Falcao je bio strijelac dva gola

Kneževi pet utakmica bez poraza u prvenstvu

Monaco gubio 2:0, a onda je fantastični Radamel Falcao s dva gola donio bod svojoj ekipi

S. Pašalić

Monaco je u 27. kolu francuskog prvenstva stigao goste Angersu i odigrao 2:2.

Iako je Monaco nesto bolje ušao u utakmicu ipak su domaći stigli prvi do vodstva kada je u 22 minuti Flavien Tait pogodio za 1:0. Monaco je nakon toga još jače krenuo prema golu domaćeg tima, ali su pred sami odlazak na odmor primili i drugi gol, a strijelac je ponovo bio Tait.

U nastavku je Monaco već u 49 minuti smanjio na 2:1 kada je Radamel Falcao sjajno pogodio. Nakon toga je Monaco nastavio sa pritiskom što mu se isplatilo u 80 minuti kada je Falcao stigao do svog drugog gola na ovoj utakmici, ovaj put sa bijele tačke.

Rezultat se do kraja nije mijenjao pa je Monaco stigao do boda i tako petu utakmicu zaredom završio bez poraza i trenutno se nalaze na 16. mjestu na tabeli sa 26 bodova.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U drugoj utakmici večernjeg dijela programa Amiens je odigrao 2:2 i osvojio bitan bod protiv odlične ekipe Reimsa koja se nalazi na petom mjestu na tabeli.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi