Monaco kupuje, Naldo prošao ljekarski pregled

Brazilac stiže u Monaco

Monaco kupuje, Naldo prošao ljekarski pregled

Nakon razočaravajuće polusezone čelnici Monaca intenzivno tragaju za novim pojačanjima.

Kneževi su prvi dio sezone u Ligue 1 završili na očajnom 19. mjestu, na trenutke su imali i po 15 igrača van stroja, a kada je tako onda i nije čudo što je trener Thierry Henry agresivno krenuo i zimski šoping.

Monacov dres će u drugom dijelu sezone gotovo sigurno nositi 36-godišnji Schalkeov defanzivac, koji je, kako pišu francuski mediji, već prošao ljekarski pregled i potpis je samo stvar formalnosti.

Henry je uvjeren kako će iskusni Brazilac donijeti stabilnost odbrani Monaca, koja je u jesenjem dijelu sezone primila 29 pogodaka, što je uz Dijon i Amiens najviše u francuskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjećamo, Naldo inače od 2005. godine nastupa u Bundesligi. Prije nego što je došao za Schalke igrao je još za Wolfsburg i Werder.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi