Počela nova sezona u Ligue 1, Monaco odmah napravio kiks
Foto - Nantes

Samo bod protiv Nantesa

Počela nova sezona u Ligue 1, Monaco odmah napravio kiks

M. Šljivak

Utakmicom Monaca i Nantesa počela je nova sezone u francuskom fudbalskom prvenstvu - Ligue 1.


Na Louis II stadionu ove ekipe su podijelile bodove, a susret je završen rezultatom 1:1.

Kneževi su većim dijelim utakmice bili bolja ekipa. Međutim, tim Nike Kovača je promašio veliki broj izglednih šansi i na kraju su napravili kiks već u prvom kolu.

Dobro je krenulo po Monaco u ovom meču. Gelson Marrtins je u 14. minuti zabio za 1:0, a zatim je domaći tim promašio brojne dobre šanse pred golom protivnika.

Kazna je stigla u 42. minuti. Castelleto je zabio za 1:1 i niko nije mogao ni naslutiti da će ovo biti konačan rezultat meča.

Monaco je u samom finišu meča mogao do trijumfa. Međutim, domaći fudbaleri jednostavno nisu mogli da loptu iz jako dobrih pozicija pošalju u mrežu i ostalo je 1:1.

Nije ovo početak sezone kakav je očekivao tim Nike Kovača jer su protiv Nantesa svi silno željeli tri boda.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ligue 1, 1. kolo:

Monaco - Nantes 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi