Monaco tajno pratio Dijamanta?

Klub iz Kneževine želi Džeku i Teveza?

Monaco tajno pratio Dijamanta?

Adnan Beganović

Prema pisanju pojedinih otočkih i francuskih medija Monaco je zainteresovan za uslugama našeg reprezentativca Edina Džeke.

Kako se bliži kraj sezone tako se u inostranim medijima pojavljuje sve više informacija vezanih za transfere, a po ko zna koji put Džeko se povezuje sa brojnim klubovima.

Istina, sve je izvjesnije da će Dijamant napustiti redove Manchester Cityja, pa ove špekulacije ne treba olako odbacivati, a inostrani mediji javljaju da bi novi francuski prvoligaš Monaco u svojim redovima rado vidio Džeku.

Otočki mediji, na koje se pozivaju frnacuski, tvrde da je Monaco u posljednjih mjesec dana tajno pratio Dijamanta, te navode da ne bi bilo iznenađenje kada bi se realizovao ovaj transfer.

Međutim, nije samo Džeko iz Manchester Cityja na meti kluba iz Kneževine. Navodno Monaco želi i argentinskog napadača Carlosa Teveza.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.