Monchengladbach na Twitteru nastavio nasmijavati do suza

Vole se šaliti na vlastiti račun

Monchengladbach na Twitteru nastavio nasmijavati do suza

Administratori zvanične Twitter stranice Borussije Monchengladbach imaju odličan smisao za humor, a to u posljednje vrijeme sve češće i pokazuju. 

Na njihovu žalost, imaju dobar materijal da se šale na svoj račun nakon što su doživjeli težak poraz na gostovanju kod Dortmunda sa 6:0. 

Nakon te utakmice na zvaničnoj stranici Monchengladbacha nisu navedeni igrači koji su postizali golove za domaće, a obrazloženje je bilo "da ih je previše". 

Njihova šala se nastavila kada je Real Madrid na Twitter profilu objavio da je krenuo na put prema Dortmundu. Na tu objavu su se nadovezali administratori zvanične stranice Monchengladbacha koji su napisali: "Ako usput pronađete našu odbranu, proslijedite nam je". 

Naravno, uvijek je lijepo našaliti se u teškim trenucima, a sigurno da je jedan od težih trenutaka kada izgubite od velikog rivala sa 6:0.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi