Mediji izvijestili o radovanju u kampu nakon žrijeba, Romin admin reagovao u svom stilu

Vučica prošla odlično

Mediji izvijestili o radovanju u kampu nakon žrijeba, Romin admin reagovao u svom stilu

Danas su u Nyonu izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka. Dobili smo nekoliko sudara velikana, dok su neki prošli nešto laške.

Roma tako, barem na papiru, nije mogla proći bolje s obzirom da će se za četvrtinu finala boriti sa Portom.

Nedugo nakon žrijeba poznati italijanski sportski novinar Tancredi Palmeri je prenio navode italijanskog Skyja o oduševljenju ishodom žrijeba u Rominom kampu u Trigoriji.

"Sky Italy izvještava o glasnim uzvicima i slavlju u Rominom trening kampu kada su igrači vidjeli da je izvučen Porto", napisao je Palmeri, da bi admin zvanično Rominog twittera u karakterističnom šaljivom stilu poručio:

"Jako je teško za igrača da vrište i slave kada ekipa danas uopšte nije u Trigoriji... Ovo bi mogla biti kasna nominacija za nagradu godine 'Ovo se nije desilo'?".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vrištali od sreće ili ne, fudbaleri Rome mogu biti izuzetno zadovoljni onime što im je žrijeb u Nyonu donio.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Michoney
Roma da je dobila da prodje direktno u cetvrtfinale nasla bi nacin da ispadne...bar po onome kako igraju sada...
30 0
K79
Trenutno je Porto bolji
25 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti