Monchi objasnio zašto je 'pobjegao' iz Rome
Otišao iz Rome dan nakon što je klub otpustio trenera Eusebija di Francesca

"Ideje vlasnika su bile različite od mojih"

Monchi objasnio zašto je 'pobjegao' iz Rome

E. Škorić

Monchi je otkrio da je napustio Rome zbog neslaganja s predsjednikom Jamesom Pallottom.

"Ideje vlasnika bile su različite od mojih", kazao je Monchi, koji je danas predstavljen kao novi sportski direktor Seville, u koju je odlučio da se vrati i pored interesovanja Asrenala.

“Predsjednik je smatrao da je bolje ići desno, mislio sam da je bolje otići lijevo", poručuje Monchi.

“Nikada me nećete čuti da kažem nešto protiv Rome. Shvatili smo da putujemo različitim stazama i odlučili smo da se tamo zaustavimo", zaključio je ekspert za transfere.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Monchi je napustio svoju ulogu sportskog direktora Rome dan nakon što je klub otpustio Eusebija Di Francesca, usred špekulacija da je budućnost Španca usko vezana za budućnost trenera .

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti