Čuveni 'ćelavac' natjerao igrače da novi poraz objasne ispred navijača: Niko nije smio odbiti
Foto - Screenshot

Monchi nije imao milosti

Čuveni 'ćelavac' natjerao igrače da novi poraz objasne ispred navijača: Niko nije smio odbiti

Midhat Šljivak

Sevilla je u novu sezonu španske La Lige ušla veoma loše.

Tim iz Andaluzije nakon tri odigrana kola ima samo jedan bod, a sinoć su poraženi u Almeriji s 2:1 i upisali su drugi poraz.

Loša igra tima ostavila je navijače u šoku. Niko nije očekivao da će od mogućih devet bodova u tri kola protiv Almerije, Valladolida i Osasune, osvojiti samo jedan i fanovi su veoma bijesni.

Izuzetno ljut je i sportski direktor kluba Monchi. On je zbog toga odlučio igrače postrojiti pred navijače i nakon poraza od Almerije svi su morali doći pred njih.

Nije im bilo svejedno što moraju stajati pred navijačima. Vidljivo je to među igračima Seville, ali Monchija jednostavno nisu smjeli odbiti.

[twitter]https://twitter.com/yagorey/status/1563653465603297282[/twitter]

Oglasi

Sportski direktor kluba iz Andaluzije dugo je razgovarao s navijačima. Svjestan je i on da sezona nije idealno počela i da su ovo teški trenuci za klub.

Ipak, on je poznat kao istinski čarobnjak kada je dovođenje igrača u pitanju. Vidjet ćemo hoće li se do kraja prijelaznog roka pojačati određenim imenima, posebno u defanzivi, gdje poprilično 'škripi' u uvodnim utakmicama.

Sevilli na ruku ne ide ni raspored. U narednom kolu na Ramon Sanchez Pizjuan stadion stiže Barcelona, a zatim u Ligi prvaka na istom stadionu gostuje Manchester City.

Nakon ovih obaveza slijedi im Espanyol, Copenhagen, Villarreal, Atletico Madrid, Borusssia Dortmund, Athletic Bilbao...

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nimalo lagan raspored na početku sezone za Sevillu i navijači ne trebaju previše očekivati, posebno zbog činjenice da tim igra izuzetno slabo na otvaranju sezone.

Ipak, s ovim klubom se nikad ne zna i vrlo je moguće da će u jačim izazovima budu pravi i osvoje 'neočekivane' bodove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi