Montella: Nismo imali sreće, ali još vjerujemo u čudo

Sevilla se neće predati

Montella: Nismo imali sreće, ali još vjerujemo u čudo

Trener Seville Vincenzo Montella poručio je nakon utakmice protiv Bayerna da se njegova ekipa nije osramotila u prvom susretu.

Bayern je u Andaluziji slavio sa 2:1 i tako ostavio Sevillu s malim šansama za polufinale, ali Montella obećava da se njegova ekipa neće predati u revanšu.

"Nažalost, nismo imali sreće. Mogli smo nakon prve utakmice imati mnogo bolji rezultat, ali šta je tu je. Pokazali smo da možemo igrati protiv Bayerna, ponosan sam što smo pritiskali protivnika i borili se do posljednje minute. Ako mene pitate, odigrali smo vrlo kvalitetno protiv odličnog protivnika i zaslužili smo više", rekao je Montella, te dodao:

"Svjestan sam da su naše šanse za plasman dalje minimalne, ali znam da ćemo se i u revanšu boriti koliko budemo mogli. Nećemo se predati jer još vjerujemo u čudo".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Revanš meč Bayerna i Seville igra se sljedeće srijede na Allianz Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi