Montella u problemima pred derbi sa Interom

Romagnoli propušta derbi

Montella u problemima pred derbi sa Interom

E. Čaušević

Fudbaleri Milana večeras na San Siru igraju veliki gradski derbi protiv Intera u okviru 13. kola Serije A.

Derbi Della Madonnina igra se večeras na San Siru od 20:45 sati, a navijači obje ekipe s nestrpljenjem očekuju početak ovog meča. U nešto većim problemima pred ovaj meč nalazi se trener Milana Vincenzo Montella koji ima problema sa povrijeđenim igračima.

Italijanski stručnjak danas je definitivno potvrdio da večeras neće igrati Alessio Romagnoli koji ima problema sa povredom. On je bio upitan te je jučer odradio trening, ali se na kraju ispostavilo da još uvijek nije spreman.

S druge strane, Pioli će vjerovatno od prve minute u zadnjoj liniji šansu dati Garyju Medelu, dok će se na klupu preseliti Jeison Murillo.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi