Montella: Poraz od Lazija nas je razdrmao

Trener Rossonera zadovoljan

Montella: Poraz od Lazija nas je razdrmao

Edmir Škorić

AC Milan je u prvoj evropskoj utakmici poslije dugo godina deklasirao Austriju u Beču sa 5:1.

"Novi" Milan je nedavno potopljen od Lazija u prvenstvu, ali je u Evropi ostavio sjajan dojam, a briljirali su Andre Silva i Hakan Calhanoglu. Trener Vicenzo Montella itekako je mogao da bude zadovoljan.

"Poraz od Lazija nas je malo razdrmao, dopalo mi se kako su se igrači ponašali protiv Austrije i kako su reagovali nakon tog šamara u Rimu", kazao je Montella, pa je još dodao:

"Ekipa je igrala brzo i kvalitetno i uspjela je da napravi dobar rezultat do poluvremena, a u drugom poluvremenu također nismo odustajali od naše igre. Zadovoljni smo ovom pobjedom, mada je jasno da su u nekim momentima igrači gubili koncentraciju".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sljedeći meč u Ligi Evrope Milan igra protiv Rijeke, a u grupi se nalazi još i grčki AEK, koji je sinoć na Rujevici slavio s 2:1. Inače, Silvin hat-trick prvi je nekog igrača Milana još od Kake koji je to napravio prije 10 godina.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi