6

Komentari (6)

Rickyyy
Svaki ozbiljan portal ima prevodioce koji bi priblizili citateljima pravu smisao prevedenog teksta. Ovo je smijesan prevod "Nakon kuće na istom putu, nakon dresa Giallorossija" , kuca se nalazi u istoj ulici i jos ispade da je Giallorossi neki igrac a ustvari se spominje zuto-crveni dres ili dres Rome.
LjutiKrajisnik
Montella porucio Dzeki: IMAMO JEDAN VELIKI...lol
BobPaisley
...Montella pokazao o kakvom se gospodinu i velicini radi,svaka cast.
Zoilomas
Necete dugo ne sikiraj se ;)
Hakkinen
A šta neće još dugo prijatelju ? Montela sigurno neće ostati još dugo na mjestu na kojem jeste jer NAŠ dijamant je već na 102 kao i on a Montela je davno prestao da igra a Džeko će još 1.5 godinu garant igrati i vjerovatno još 15-tak 20 golova dati to je GARANT.
hitmen007
Na to je i mislio, Dzeko je pravi šampion i ponos BiH. Ako Bog da da ga posluzi zdravlje samo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.