Montella se našalio nakon Uniteda: Sa Romom u finalu Lige prvaka

Trener Seville presretan nakon velike pobjede

Montella se našalio nakon Uniteda: Sa Romom u finalu Lige prvaka

Midhat Šljivak

Sevilla je pobjedom na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda (1:2) ostvarila plasman među osam najboljih timova Evrope.

U uspjeh tima iz Andaluzije nije vjerovao apsolutno niko, ali na kraju je ekipa koju predvodi Vincenzo Montella napravila ogroman uspjeh.

Italijanski stručnjak se nakon pobjede na Teatru snova našalio i otkrio je koju tim bi rado vidio u finalu.

"Kada sam došao u Sevillu, našalio sam se sa velikim prijateljem Eusebiom Di Francescom i poručio sam mu da bi ga volio vidjeti u finalu Lige prvaka protiv mene", rekao je Montella, te je opisao igru svog tima kao izuzetnu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Odigrali smo čudesan meč. Veliki rezultat za nas i sretan sam zbog svega što se dešava", istakao je italijanski stručnjak.

Sevilla će rivala u četvrtfinalu saznati u žrijebu koji je na rasporedu u petak.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi