Morales out do kraja sezone

Morales out do kraja sezone

Pedro Morales, playmaker Dinama i reprezentacije Čilea, zbog povrede ramena propustiće ostatak sezone. Morales se povrijedio na utakmici protiv Intera iz Zaprešića u subotu.

Nakon utakmice igarč Dinama je prebačen u zagrebačku bolnicu gdje su mu doktori vratili vratili iskočeno rame u ležište. Prve prognoze nisu nimalo optimistične, ali sve će se bolje znati u narednih par dana kada Morales uradi magnetnu rezonancu.

Ukoliko ne mogne nastaviti, biće to veliki hendikep za "modre" u nastavku sezone u nikad neizvjesnijoj borbi za titulu sa Hajdukom.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti