"Moramo ispoštovati zahtjeve selektora"

Kenan Handžić uoči susreta sa Njemačkom

"Moramo ispoštovati zahtjeve selektora"

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine u prva dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo osvojila je četiri boda, a naše mlade Zmajeve pravi ispit očekuje u petak na stadionu Sportpark u Ingolstadu protiv Njemačke.

Njemačka je u ovom susretu apsulutni favorit. Međutim, na Sportparku neće biti Marija Gotzea i Tonija Krosa, ako nam to može biti neka utjeha. Veznjaci Borussije Dortmund i Bayerna Munchena, već su članovi A reprezentacije.

U redovima mlade njemačke reprezentacije možda najzvučnije ime je Julian Draxler. Kenan Handžić. član Sarajeva, ističe da se možemo nadati povoljnom rezultatu ukoliko igrači na terenu ispoštuju zahtjeve selektora Vlade Jagodića.

"Zadovoljni smo sa osvojena četiri boda iz prve dvije utakmice. Puno žalimo za dva boda koja smo izgubili u Bjelorusiji, jer smo odigrali vrhunsku utakmicu", rekao je Kenan Handžić za SportSport.ba.

"Ukoliko budemo na nivou iz Bjelorusije možemo se nadati povoljnom rezultatu. Trebamo gledati svoju igru i ispoštovati ono što selektor od nas bude tražio i rezultat če doći", dodao je veznjak Sarajeva.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.