Morata propustio trening Španije

Zbog problema s povredom

Morata propustio trening Španije

Endin Čaušević

Napadač reprezentacije Španije, Alvaro Morata, propustio je jučerašnji trening svoje ekipe zbog problema s povredom.

Morata jučer nije trenirao sa ostatkom ekipe koja se priprema za Evropsko prvenstvo. Napadač Juventusa je prije nekoliko dana zadobio nezgodan udarac u desnu nogu, ali se očekuje da će biti spreman za početak Evropskog prvenstva.

Navijači Crvene furije su zabrinuti za napadača svoje ekipe koji u posljednje vrijeme ima problema sa povredama, pogotovo kada je u pitanju nastup za reprezentaciju. Španska "Marca" prenosi da bi se Morata treninzima trebao vratiti već sredinom sljedeće sedmice.

Španija na Evropskom prvenstvu u Francuskoj brani dvostruku titulu prvaka. Španci su u pripremnom periodu ostvarili pobjedu protiv naše selekcije (3:1), te protiv Južne Koreje sa ubjedljivih 6:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi