Moratti: Ponosan sam, pokazali smo ponos i karakter

Predsjednik Intera nakon pobjede nad Tottenhamom

Moratti: Ponosan sam, pokazali smo ponos i karakter

Inter je večeras slavio protiv Tottenhama 4:1, ali zbog gola Spursa u gostima nisu našli svoje mjesto u četvrtfinalu. 

Nakon susreta i pored toga što nisu uspjeli proći među osam najboljih, predsjednik Intera, Massimo Moratti mogao je biti ponosan na svoju ekipu. 

 

"Inter je uspio uraditi ono što niko nije mogao predvidjeti, Inter je večeras pokzao svoj ponos. Jako sam ponosan na ekipu i mogu im samo čestitati. Na kraju smo ipak ispali, ali da je riječ o Ligi prvaka, bio bih mnogo više rezočaran," rekao je predsjednik Intera. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

Dotakao se Moratti i mogućih poslijedica u Seriji A, nakon što je Inter odigrao produžetke. "To bi svakako moglo imati uticaja na ekipu u susretu sa Sampdorijom, ali na psihološkom planu ovo je jako važna pobjeda. Večeras se pokazalo da možemo računati na neke mlade igrače, one koji imaju ponos i karakter," rekao je Moratti. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.