Morbidna poruka Fukara!

Na meču protiv Željezničara

Morbidna poruka Fukara!

A. Čaušević

Na startu drugog poluvremena utakmice 29. kola Premijer lige između Željezničara i Slobode navijači domaćih, popularne Fukare, izvjesili su parolu morbidnog sadržaja.

Početkom marta kada su ova dva tima posljednji put igrali na Tušnju navijači Slobode su na morbidan način uvrijedili Amara i Ivicu Osima kada su napisali treneru Željezničara da je "zreo za moždani, baš kao i njegov otac."

I večeras su imali poruku za sve one kojim je zasmetala prethodna parola.

"Zbog parole nastale je drama, moždani slijedi svima vama", napisano je na paroli navijača Slobode. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hoće li Sloboda zbog ove parole biti kažnjenja ostaje da se vidi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bebi
Bijeda jad i cemer - ako Bog da ove godine titula u Sarajevo a do godine vi i smradovci u DRUGAAAA LIGAAA tamo gdje vam je i mjesto, da vam se osvjezi pamcenje A ovo Nogometni savez treba da kazni na svaki moguci nacin a sta ocekivati od jadnika kojima domet seze do jemcista kod time xa xa xa
14 0
vanja8
Ljudska glupost nema granica...Treba da se stidite... Ovo je bolesno...
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije