Na meču protiv Željezničara

Morbidna poruka Fukara!

30

Komentari (30)

mirza888
ove jadove treba izbacit iz lige Tone tuzla tone sloboda
Dino_2000
Načita se svega ovde.Pa da i ja jednu pametnu.Ovi što vam pišu parole djeca su to hrabrih branioca 2.korpusa Armije BiH,koji su stigli i vas u Sarajevu braniti.Ne boje se ničega i tako i treba,nikom se ne sklanjati.A sad što mi pamtimo prošlost i što Amara grize savjest pitajte njega,nije to bilo tako davno.
Dino_2000
Pitaj starog,amidže,dajdže.Uh kad se sjetim šta su vam radili sa špicaste stijene.I dođoše neki momci i razjebaše tu stijenu.
MirzaBarucic
Idi mater ti jbem tuzlansku, seljačku. Niste bili u stanju svoj grad odbraniti nego su za vas ginuli Brčaci, Bijeljinci, Zvorničani. Uhljupi jedni. Sarajlijama niste ni do članaka. Idite puniti koncerte Ceci, mater vam jbem.
MirzaBarucic
Spominješ Špicastu stijenu, Crne Labudove koji NISU bili Tuzlaci. Rahmetli komandant Labud je Bijeljinac. Ne kiti se tuđim perjem. Da vam ne bi Živiničkih osa, Kalesijskih vukova, 1. Muslimanske Podrinjske i Teočanski lavova, ne bi vas bilo. Smradovi tuzlanski.
Plavi orkestar
U Tuzli fudbal zakonom zabraniti,nisu oni za toga,ne shvataju šta je to.Samo im koridu organizovati na ovom bjednom stadionu.Navijaci im se ponašaju kao da su na koridi,igraci kao bikovi,udri,nabodi na lakat,valjaj se u onom blatu...Svega sam se u zivotu nagledao ali veceg primitivizma i vecih primitivaca nigdje nisam vidjeo kao na ovom stadionu.
nemozetako
Nisu dzabe Fukare
Patriot
Ovo nisu navijaci oni trebaju biti na psihijatriji
MirzaBarucic
Nego šta su? Stoje na tribini, navijaju za smrdljivu Slobodu. Gdje su normalni navijači da ovo osude?
MirzaBarucic
Tuzlanski primitivci ponovo na djelu. Nije ni čudo što im Podrinjci i Semberci jbu sve žensko :)))
bebi
Bijeda jad i cemer - ako Bog da ove godine titula u Sarajevo a do godine vi i smradovci u DRUGAAAA LIGAAA tamo gdje vam je i mjesto, da vam se osvjezi pamcenje A ovo Nogometni savez treba da kazni na svaki moguci nacin a sta ocekivati od jadnika kojima domet seze do jemcista kod time xa xa xa
MirzaBarucic
Jbi Tuzlu, jbi bijele cigane.
Sloboda
U Trebinju prodali na kapiju pljunuli...
ljoze01
i to je razlog za ovakve poruke bolesnice?
Bek22
Majku ti jebo svoju, seljačino jedna Živinička ili Lukavčanska! Jebo vam Željo mrtve! Izbaciše nas iz lige, nisu ništa ljepše zaslužili, o kakvoj se ljudskosti ovdje priča, nikad nas nisu voljeli niti mi njih i tačka! Aj Zdravo jeblo ti Ječmište cijelo sve tvoje
MirzaBarucic
Jbem te Tuzlo, da ponovim. 10000x
nemozetako
Dogodine ce Velez Zeljo Sarajevo da vas vrate tmo gdje ste vazda i pripadalim U drugu ligu prceni mazlumi. Jebene fukare.
Icardi
Klosari tuzlanski nogirat odmah u 1lf
bebi
tamo im je i mjesto smece smrdljivo
Icardi
Druze ja sam Robijas volim Celik do nebesa, ali nikako ne odobravam ovako nesto. Hajd da su smislili nesto, neki šuk pa hajd ali ovo. Ovo samo mogu koze tuzlanske raspali se daBogda
ljoze01
Bolesnici, najbolja riječ koja opisuje ovu grupu navijača, i ime dosta toga govori
franjo25z
Amar Amar Osimm Osimmm....na kurcu vas nosim nosimmmm..gazi male plave.....evropa je tu i svi vas trpaju mali plavi drzavu nam brukaju....volim te ČELIK
MirzaBarucic
Hajde kad nam pjevaju navijači klubova koji ne služe kao kanta za nabijanje. Ali vi iz Zenice, raspali grad, raspali klub .... Bijedno :)))
bebi
Alooo smradovac smiri dozivljaj
forza_juve
vanja8
Ljudska glupost nema granica...Treba da se stidite... Ovo je bolesno...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.