Moreno se izvinio Shawu: Osjećam se loše, žao mi je

Meksikanac slomio nogu Shawu

Moreno se izvinio Shawu: Osjećam se loše, žao mi je

Edmir Škorić

Stoper PSV-a Hector Moreno izvinio se Lukeu Shawu zbog sinoćnjeg starta.

PSV je u Eindhovenu slavio s 2:1 protiv favorizovanog Manchester Uniteda na otvarnju nove sezone Lige prvaka, no rezultat je zasjenila stravična povreda 20-godišnjeg defanzivca engeske momčadi.

Shawa je pokosio Moreno, koji nije dobio niti javnu opomenu, a lijevi bek Crvenih vragova je zadobio dvostruki prijelom noge i pauzirat će najmanje pola godine.

Moreno je svjestan što je napravio, a i sam je lomio nogu i to na Svjetskom prvenstvu u Brazilu dok je igrao za Meksiko.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znam kakav je to osjećaj, znam koliko je teško sve to. Osjećam se loše zbog ovoga, stvarno mi je žao", poručio je Meksikanac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.