Morgan: Nisam očekivao ovakav uspjeh

Strijelac prvo gola za Lisice

Morgan: Nisam očekivao ovakav uspjeh

Nakon titule prvaka Engleske, Leicester se večeras uspio plasirati među najboljih osam ekipa u Evropi. 

Lisice su u revanš utakmici osmine finala Lige prvaka savladale Sevillu rezultatom 2:0 i tako prošle dalje, a nakon utakmice prvotimac kluba Wes Morgan izjavio je da je napravljen veliki uspjeh. 

"Nevjerovatno. Nisam očekivao da ćemo dogurati ovoliko daleko u Ligi prvaka, još ne mogu da vjerujem. Ovo je vjerovatno jedna od najljepših večeri u klupskoj historiji, ne znam da li će se ponoviti, ali uspjeli smo. Dokazali smo ljudima da griješe i ponovo uradili nemoguće", izjavio je Morgan koji je postigao prvi gol. 

Na pitanje koga priželjkuje u četvrtfinalu, odgovorio je:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nije nam to važno. Uživat ćemo u trenutku, odnosno uspjehu koji smo ostvarili, a ujedno biti skoncentrisani na prvenstvu u Premier ligi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi