Mostar SG Staklorad danas protiv Araza

UEFA futsal kup

Mostar SG Staklorad danas protiv Araza

Danas u popodnevnim satima Futsal klub Mostar SG Staklorad započet će nastup u glavnoj rundi UEFA futsal kupa, a prvi protivnik našeg prvaka u ovoj fazi takmičenja je Araz Naxcivan iz Azerbejdžana. 

Raspoloženje u našem timu pred današnji susret je na nivou, a stručni štab je zadovoljan stanjem u kojem se nalaze igrači koji su jučer odradili prvi trening u rumunskoj Devi.

"Igrači su spremni za današnju utakmicu. Svjesni smo njene važnosti, kao i kvaliteta protivnika, ali nema razloga za strah. Idemo odigrati hrabro i pokušati ostvariti pobjedu već na otvaranju. Želja nam je u najboljem svjetlu predstaviti bh. futsal", rekao je čelnik kluba Amel Bajgorić.

Araz u svojim redovima ima veliki broj naturalizovanih Brazilaca. Dva puta dosad su dolazili do trećeg mjesta u UEFA futsal kupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi