Mostar SG započeo pripreme za narednu sezonu

Osvajač duple krune

Mostar SG započeo pripreme za narednu sezonu

Osvajač duple krune u prošloj sezoni, Futsal klub Mostar SG – Staklorad započeo je sinoć pripreme za narednu sezonu, prvu u kojoj će ovaj klub Bosnu i Hercegovinu predstavljati na evropskoj sceni. 

Klub su tokom ljeta pojačali Mirko Hrkač, Nermin Kahvedžić, Saša Babić i Bekir Hodžić, a kada su u pitanju pripreme, ekipa će raditi dva puta dnevno – ujutro u teretani i navečer u dvorani, sve do odlaska u Podgoricu gdje će biti obavljena druga etapa priprema. 

U periodu između 22. i 27. augusta Mostar SG će biti domaćin preliminarne faze UEFA futsal kupa gdje će u grupi E igrati protiv Flamurtarija, Arnavutkoyj i Narva Uniteda.

Uz pomoć Gradske uprave Mostara, klub je nedavno popravio sva oštećenja u dvorani USRC Midhat Hujdur – Hujka, te okrečio dvoranu, promijenio sanitarije i lakirao parket.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi