Mostarski derbi već u drugom kolu

Zrinjski - Velež na samom otvaranju

Mostarski derbi već u drugom kolu

M. Šljivak

Mostarski derbi nakon tri godine ponovo gledamo u Premijer ligi BiH.

Prvi meč velikih rivala u novoj sezoni na rasporedu je već u julu, a igrat će se Pod Bijelim brijegom.

Zrinjski će dakle dočekati Velež, a ovaj susret će biti oddigran 27. ili 28. jula.

Sigurno je da nas čeka pravi spektakl.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
IMA NA POČETKU ODMAH ROĐENI DA KMEČE HAHAHAHAHA
1 10
chs1975mostar
Prvi meč velikih rivala u novoj sezoni na rasporedu je već u julu, a igrat će se Pod Bijelim brijegom..KOREKTNO STE OVO NAPISALI REDAKCIJO!!ovo sto sad ja ću napisati je od MENE!!! SVINJSKI Najvise mrzim!!!sve im najgore Zelim!!!da se sto prije ugase!!! nikad nisu nit Ce biti ova dva kluba rivala,jedan je mostarski klub koji je rodjeni 1922/ge .i mostarlukom vodjeni!!velez evo jos malo pa stoljeta bitke bije i prema svakom ko je fin ljubav ne krije!!@taj dusman sto ga rivalom zvate,,samo Mostar blate!!drago mi je sto evo svi hoce da shvate!!@ veležove niko nemoze imati inate!!rival rivalu je Sarajevo ko i zeljo al necu zaboraviti i celik ni slobodu pa tako ni borac iako ovu nasu ligu svinjski jede kao moljac!! al moja velika šestorko stavite im naftalina pa da nam ova bude bez njih ljepa nada ova liga!!fina li je bila i prije rata,,kad smo igrali drugarski brat protiv brata!!kad ti neko nije drag ne volis ni da ti prelazi prag!!sve u svemu drago mi je jedno,gdje god je velez bio ljepotu svoju je ostavio!! poslije rata evo moja raja svukuda sam bio!!i ko me god pito odakle si druze ja mu rekoh iz Mostara grada!! on meni na to cudna od VELEZA jada!!od tog velikana,,sto sad nisko pada!! al jedan stari vrli mudrac rece!! veliki i kad nisko padnu opet ustanu..@ niski kad se uzohole i padnu nikad vise ne ustanu!!! u BiH nije derbi sa svinjskim niskim to je samo tekma u nizu,,derby je medz velikom šestorkom,,a poruku SVINJSKOM saljem, najgori ste rod/izrod/jos malo bit vas nece..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi