Motivacija brine Jagodića pred Vitez

Borac sve utakmice igra za prestiž

Motivacija brine Jagodića pred Vitez

Midhat Šljivak

Sad kad su ostali bez licence za Evropu za fudbalere Borca finiš sezone predstavlja samo puku formalnost. 

Preostale mečeve do kraja prvenstva Borac će morati da odradi, ali najteže će biti treneru Jagodiću koji će morati da pronađe način kako da motiviše ekipu. Narednom protivniku Vitezu gori pod nogama.

"Biće teško, posebno poslije nekoliko utakmica koje smo izgubili u posljednjim trenucima susreta. Kada je u pitanju motiv od svakog igrača očekujem da mu dodatni motiv bude grb i dres koji nose", kazao je Jagodić te je dodao:

"Pobjedu ne smijemo dovesti u pitanje. Sve utakmice do kraja ove sezone moramo da odradimo maksimalno profesionalno i korektno. U timu neće biti požutjelih Fedora Predragovića i Petra Ilića, a na tribinama će biti i Ivan Kostić koji mora da odradi još jedan meč suspenzije zbog isključenja na utakmici u Širokom Brijegu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ostali igrači tvrde da će sve učiniti kako bi osvojili tri boda.

"Njima gori pod nogama, jer bodovi su im neophodni u borbi za opstanak. Imaju imperativ pobjede, s druge strane za nas ova utakmica nema takmičarski značaj, ali bez obzira na to želimo pobijediti zbog naših navijača", rekao je napadač Toni Jović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.