Trener Borca

Jagodić: Možda su i moji igrači zaslužili makar bod

Vlado Jagodić, trener Borca, smatra da je njegov tim zaslužio makar bod na Grbavici, ali je čestitao Plavima na pobjedi.

“Došli smo da se nadigravamo jer su utakmice Želje i Borca uvijek pune neizvjesnosti. Čestitke Želji na pobjedi, ali moram da pohvalim svoje igrače, koji su se izdigli iznad svih problema i odigrali jednu korektnu i dobru utakmicu”, kazao je Jagodić, dodavši:

“Ova ekipa je puna mladih igrača, ali je takav i Željezničar. Svi trebaju da budu zadovoljni jer je ovo bio susret dvije ekipe koje daju šansi mladim igračima. Znali smo da možemo doći do igre ako zaustavimo Želju u prvih 15 minuta”.

“Prije tri dana odigrali smo iscrpljujuću utakmicu. Nakon odbranjenog penala, došli smo do prilika. Ne mogu reći da je pobjeda Želje nezaslužena, ali mislim da smo zaslužili makar bod”, dodaje Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Nastojat ćemo skupiti što više bodova. Željeli smo žarko u finale Kupa, a sada je teško očekivati da uđemo među prve četiri ekipe, ali probat ćemo da osvojimo što više bodova”, ističe trener Borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.