Motta: Moramo zadržati ovaj tempo

Veznjak Intera

Motta: Moramo zadržati ovaj tempo

Edmir Škorić

Iako mnogi tvrde kako je Scudetto ponovo u rukama igrača Intera, veznjak milanskog kluba Thiago Motta tvrdi da borba još uvijek nije završena.

Inter je u posljednjem kolu lako došao do nove pobjede nad Cagliarijem (3:0), a remi Milana odveo ih je na deset bodova prednosti. No, pobjedom Rome u Firenzi, Vučica se sada priključila u borbu za naslov.

Mnogi su mišljenja kako niti Roma niti Milan ne mogu sustići Inter, ali Thiago Motta, veznjak tog kluba, poziva na oprez.

"Sezona nije gotova. Igrali smo dobro do sada. Radimo dobro i moramo zadržati ovaj tempo, samo tako možemo osvojiti ligu", kazao je Motta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.