Motta: Pozove li me Prandelli, bit ću sretan

Rođen u Brazilu, a igrao bi za Italiju

Motta: Pozove li me Prandelli, bit ću sretan

Edmir Škorić

Interov veznjak Thiago Motta razgovarao je sa italijanskim selektorom Cesare Prandellijom o mogućnosti da ovaj rođeni Brazilac zaigra za Azzurre.

28-godišnji Motta ima talijansko državljanstvo, pa prema tome i pravo na poziv u nacionalnu momčad koju s klupe vodi Cesare Prandelli.

"Razgovarao sam s Prandellijem i bio je jako sretan. Ne znam da li ću biti pozvan, ali ukoliko se to dogodi bit ću odušvljen i iznimno sretan", kazao je Motta, dodavši:

"Imao sam mnogo radosnih trenutaka u nogometnoj karijeri, a ova bi nedvojbeno bila jedna od većih. Rođen sam u Brazilu, ali je moja obitelj talijanskog podrijetla i u Europi boravim već 15 godina. Osjećam se kao da sam postoa više kompletan igrač od dolaska u Italiju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.