Moura: Ni Barcelona nije savršena

Brazilac optimističan pred duele s Kataloncima

Moura: Ni Barcelona nije savršena

Edmir Škorić

PSG-ov nogometaš Lucas Moura željno iščekuje susrete protiv Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka.

Prvi je na programu već sutra navečer, kada će Parižani na Parku Prinčeva ugostiti katalonskog diva. Moura je optimističan i vjeruje da njegov klub posjeduje kvalitet da prođe u polufinale.

 

"Barcelona ima nekoliko vrhunskih igrača i igra ponajbolji nogomet na svijetu. Međutim, svaka momčad ima svoje nedostatke. Ne postoji savršena momčad", kaže Moura i dodaje:

 

"Nema sumnje da će nam Carlo Ancelotti dati sve potrebne informacije o Barceloni uoči ovih utakmica."

 

Dvadesetogodišnji Brazilac je zatim prokomentirao Ronaldinha, igrača kojeg smatra za svog idola i koji je ostavio dubok trag u Parizu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Dinho je veliki igrač koji je ušao u povijest i dalje to radi. On je primjer koji treba slijediti. Ostavio je svoj trag u PSG-u, a zatim je u Barceloni postao najbolji igrač svijeta. Mogu se samo nadati da ću imati karijeru kao što ju je on imao. Tek sam počeo...", rekao je Moura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.