Moura seli u Englesku
Hoće li napustiti Moura sunarodnjake iz PSG-a

Dogovoreni uslovi

Moura seli u Englesku

Lucas Moura predmet je špekulacija već duže vrijeme, a navodno su mnogi klubovi zainteresovani za ovoga Brazilca. Posebno se to odnosi na Josea Mourinha.

Ipak, kako prenose mediji u Francuskoj, Moura će biti novi igrač Tottenhama s kojim je dogovorio četvorogodišnji ugovor. Prema istim izvorima, Tottenham će Parižanma platiti 22 miliona funti i nakon toga Moura će postati prvo januarsko pojačanje londonskog kluba.

Moura je dolaskom Neymara i Mbappea pao u 12. plan trenera Uneia Emeryja, a još jedna pozitivna stvar ukoliko bi prešao u Tottenham je što bi imao pravo nastupa u Ligi prvaka jer za PSG u elitnom takmičenju nije nastupao.

Za sada, Spurs je pozajmio Georges-Kevina Nkoudoua u Burnley, Marcusa Edwardsa u Norwich City, Camerona Carter-Vickersa u Ipswich Town te Ryana Lofta u Exeter City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi