Lamela želi nazad u Romu

Bez prave prilike u Tottenhamu

Lamela želi nazad u Romu

Brzonogi krilni fudbaler iz Argentine Erik Lamela ima želju da se vrati u Romu, prenosi LaRoma24.it. 

Lamela je iz Rome u Tottenham prešao 2013. godine kada je imao samo 21 godinu, ali u Londonu su ga pratile brojne povrede i problemi sa pronalaskom prave forme.

Lamela je preko godinu dana propustio zbog povrede kuka, a nakon oporavka zabilježio je samo dva starta u prvoj postavi Tottenhama. Upravo zbog toga volio bi da promijeni sredinu.

Isti izvor prenosi da je Argentinac boravio u Milanu prošlog vikenda gdje se susreto sa Monchijem i razgovarao je o mogućem povratku na Olimpico. Za sada je jedina opcija dolazak na posudbu do kraja sezone sa opcijom otkupa ugovora ukoliko obje strane budu zadovoljne.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Posljednji izvještaji kažu da su za sada pregovori između dvije strane u toku, a da ni Tottenham ne bi imao ništa protiv da svog igrača pošalje na posudbu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi