Moura zadovoljan svojim debijem za PSG

Brazilac odigrao solidnu partiju

Moura zadovoljan svojim debijem za PSG

Novi igrač PSG-a, Brazilac Lucas Moura govorio je za francuske medije o svom debiju u dresu Parižana.

Mladi igrač je svoju prvu utakmicu za francuskog giganta odigrao sinoć protiv Ajaccioa, a rezultat koji je ostvarila njegova ekipa je pomalo razočaravajući (0:0).

 

Ipak, Moura je istakao kako je zadovoljan igrom te je navijačima obećao još bolje partije.

 

"Stadion je bio pun i bilo je sjajno upijati takvu atmosferu. Radovao sam se ovakvim trenucima u Evropi. Zadovoljan sam svojom igrom u sinoćnjoj utakmici. Volio bih da smo pobijedili, ali naravno to je fudbal. Ne možete uvijek pobijeđivati", rekao je Moura dodavši na kraju:

 

"Uklopit ću se i navići na tim i to će biti još pozitivnije za mene. Radit ću vrijedno. Obećavam navijačima PSG-a dosta borbenosti i želje. Radit ću vrijedno da bih uvijek bio u vrhunskoj formi".

 

Moura je ubilježio i 22 nastupa za reprezentaciju Brazila od debija 2011. godine.

 

 

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.