Mourinha nerviraju priče o Kaneu
Foto: EPA

Ne igra, pa šta?

Mourinha nerviraju priče o Kaneu

Edmir Škorić

Sjajni napadač Tottenhama Harry Kane propušta derbi protiv Manchester Uniteda.

U subotu nas očekuje derbi u kojem će United na Old Traffordu odmjeriti snage s Tottenhamom, a velika stvar za izabranike Josea Mourinha je činjenica da nema Kanea s druge strane.

Najbolji strijelac Spursa je protiv Liverpoola zaradio povredu zadnje lože i nije igrao u Kupu, a propustit će i duel s Unitedom, koji se želi vratiti na pobjedničke staze poslije poraza od Huddersfielda minulog vikenda.

"Nemamo Ibru, Pogbu, Fellainija, Roja, Carricka, pa mi, molim vas, nemojte pričati o Kaneu", kazao je Ibrahimović, kojeg su novinarski naslovi o neigranju Kanea iznervirali.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Kanea, kod gostiju neće biti Lamele niti Wanyame, ali u svakom slučaju čeka nas jedan po svemu sudeći kvalitetan i neizvjestan meč. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi