Mourinho: Da budem iskren, ne sviđa mi se što imam toliko igrača na raspolaganju
FOTO - EPA

Mourinho: Da budem iskren, ne sviđa mi se što imam toliko igrača na raspolaganju

A. Beganović

Gareth Bale i Sergio Reguilon su nova pojačanja Tottenhama, a uoči njihovog dolaska oglasio se i trener londonske ekipe Jose Mourinho.

"Da budem iskren, ne sviđa mi se zapravo što imam toliko igraača na raspolaganju. Treneru je teško u takvoj situaciji", istakao je portugalski stručnjak.

Međutim, dodao je Mourinho da je u isto vrijeme i veliki plus kada u zgusnutom rasporedu možete odmoriti nekoliko igrača.

"S druge strane, imati ekipu u kojoj možeze izostaviti devet igrača je plus u situaciji s tako zgzsnutim rasporedom kakav imamo sada", istakao je Posebni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mourinho je dodao da prelazni rok za Tottenham još nije završen.

"Prelazni rok još nije završen. Trebamo centarfora. Sviđa mi se Danny Ings, uvijek je predstavljao problem našem timu. Ali do sada ga nismo uspjeli dovesti", zaključio je Mourinho.

Top Komentari

Adnanos
Hajde ne ser
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi