Mourinho dobija produženje ugovora?

Braća Glazers zadovoljna Posebnim

Mourinho dobija produženje ugovora?

Portugalski stručnjak na klupi Manchester Uniteda Jose Mourinho očito je zadivio vlasnike ovog kluba.

Iako se United nakon 17 kola nalazi tek na šestom mjestu sa čak 13 bodova manje od lidera Chelsea, vlasnici ovog kluba očito su zadovoljni sa Mourinhom i namjeravaju mu ponuditi produženje ugovora, prenose engleski mediji.
Posebni je ljetos potpisao trogodišnji ugovor sa klubom sa Old Trafforda, a isti bi navodno trebao biti dodatno produžen jer su vlasnici kluba sa Old Trafforda, braća Glazers, uvjereni kako će rezultati u narednom periodu biti samo bolji.
Uostalom, bez obzira i na dosta loših rezultata ove sezone, navijačima kluba sa Old Trafforda također još uvijek vjeruju da je upravo Mourinho čovjek koji će ih vratiti u vrh engleskog, ali i evropskog fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi