Mourinho dovodi zemljaka na Old Trafford?

Stiže William Carvalho

Mourinho dovodi zemljaka na Old Trafford?

Midhat Šljivak

Manchester United ima velike planove za ljeto.

Novi menadžer Crvenih đavola vjerovatno će postati Jose Mourinho, a već postoji i lista pojačanja koju je portugalski stručnjak dostavio rukovodstvu kluba.

Prvo ime na listi pojačanja je veznjak lisabonskog Sportinga William Carvalho. Mourinho je dovođenje ovog fudbalera postavio kao prioritet, te ćemo Carvalha od ljeta vjerovatno gledati u dresu Uniteda.

Dugo se vremena ovaj fudbaler povezivao s Arsenalom. Topnici su slali nekoliko ponuda Sportingu, ali su one sve odbijene.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Carvalho bi United mogao koštati oko 30 miliona funti...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi