Mourinho: Hazard za Cavanija? Ništa od toga
Foto: EPA

Mourinho: Hazard za Cavanija? Ništa od toga

Edmir Škorić

Reprezentativac Belgije Eden Hazard na meti je PSG-a, no Jose Mourinho, menadžer Chelseaja, tvrdi da će mladi veznjak ostati na Stamford Bridgeu.

PSG pod svaku cijenu želi u sljedećoj sezoni dovesti razigranog Hazarda, no Mourinho nema namjeru pustiti svog ključnog igrača na Park prinčeva.

"Razmjena Cavani - Hazard? Ne, nema šanse. Eden je naš igrač. To je tip igrača kakvog želite imati za 10 godina, a mi želimo da gradimo igru oko njega. On ima taj stil nogometa kojeg mi preferiramo", izjavio je Mourinho.

"Nije bilo nikakve ponude, ja sam u Chelseaju i još uvijek ovdje imam puno posla. Lijepo je pročitati da je PSG zainteresovan za mene, ali to me ne ometa. Znam što mi je na umu i gdje sam", rekao je jednom prilikom Hazard.

On je u Chelsea stigao iz Lillea 2012. godine, a u ovoj sezoni se posebno istakao, te je prvi strijelac kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.