Mourinho: Ibrahimović u Tottenhamu? Mi već imamo najboljeg napadača

Ništa od dolaska Ibre

Mourinho: Ibrahimović u Tottenhamu? Mi već imamo najboljeg napadača

Edmir Škorić

Nogometni svijet i dalje s nestrpljenjem čeka da Zlatan Ibrahimović donese konačnu odluku i da odabere klub u kojem će igrati u narednom periodu.

Ibrahimović je završio karijeru u Los Angeles Galaxyju i trenutno je slobodan igrač, a početkom 2020. godine trebao bi da potpiše za neki od evropskih klubova.

Dosta je zainteresovanih ekipa, najviše se špekuliše o povratku u Milan i Bologni, a bilo je navoda da bi Šveđanin mogao ponovo da dođe kod Josea Mourinha u Englesku. Njih dvojica su sarađivali u Manchesteru, sada se smatralo da bi mogli da budu zajedno i u Tottenhamu.

Međutim, Mourinho je danas demantovao da bi Ibrahimović (38) mogao obući dres Spursa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ibrahimović u Tottenhamu? Nema šanse. Imamo najboljeg napadača u Engleskoj. Nema smisla da napadač kakav je Zlatan dođe u klub u kojem igra Harry Kane", rekao je Mourinho.

Podsjećamo, Portugalac je nedavno imenovan za trenera Tottenhama, a debi mu je bio uspješan jer je njegov tim s 3:2 slavio u gostima kod West Hama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi