Mourinho ima poseban zahtjev pred put u SAD

Traži da svi budu zajedno

Mourinho ima poseban zahtjev pred put u SAD

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho imao je poseban zahtjev pred put u Sjedinjene Američke Države.

United kreće na ljetnu turneju i Mourinho je, prenose otočki mediji, imao posebnu želju pred put, kako bi se izbjeglo određeno nezadovoljstvo u ekipi.

Naime, on je od organizatora puta zatražio da svi imaju isti tretman i da nema posebnih mjesta za pojedince u avionu.

Anthony Martial, Zlatan Ibrahimović, Marcus Rashford i sam Jose Mourinho sjedili su na posebnim mjestima prošlog ljeta prilikom putovanja, ali sada su svi kao jedan i nema odvajanja, niti privilegija za pojedince.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United će narednu utakmicu odigrati protiv Los Angeles Galaxyj za tri dana, a onda slijedi duel sa Real Salt Lakeom u Utahu dva dana kasnije. Kada su u pitanju "ozbiljne" utakmice, Mourinhov tim će igrati protiv Real Madrida, Barcelone i gradskog rivala Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi