Mourinho izdao saopštenje za javnost: Ponosan sam što sam nosio grb Manchester Uniteda
Posebni je bio trener Manchester Uniteda dvije i pol godine, a trenutno je velika enigma gdje će nastaviti karijeru.

Portugalski trener

Mourinho izdao saopštenje za javnost: Ponosan sam što sam nosio grb Manchester Uniteda

Nekadašnji trener Manchester Uniteda Jose Mourinho izdao je saopštenje za medije nakon što je dobio otkaz u ovom klubu.

Podsjetimo, Crveni đavoli su se jučer zahvalili Posebnom za dvije i pol godine provedene u klubu te su danas imenovali Ole Gunnar Solskjaera kao novog trenera.

Mourinho je odlučio da izda saopštenje za javnost u kojem između ostzalog poručuje da je bio ponosan što je u proteklom periodu nosio grb Manchester Uniteda.

"Neizmjerno sam ponosan što sam nosio grb Manchester Uniteda od prvgo dana kada sam stigao u klub i msilim da su svi navijači Uniteda svjesni toga. Baš kao što je to bio slučaj sa mojim prethodnim klubovima, radio sam sa nekim sjajnim ljudima i vjerujem da će neki od njih biti moji prijatelji do kraja života.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Znam da su svi upoznati o mojim profesionalnim principima. Svaki put kad se jedno poglavlje završi, osjećam potrebu da pokažem najveće poštovanje prema kolegama tako što neću ništa komentarisati. Nadam se da će mediji također poštovati moju poziciju i pustiti me da živim normalnim životom sve dok se ne odlučim ponovo vratiti fudbalu. Sretan Božić", napisao je Mourinho.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti