Mourinho: Ja sam Interista

Inter mu u srcu

Mourinho: Ja sam Interista

E. Škorić

Jose Mourinho priznao je da je Interista i da mu je teško kada njegov bivši klub iz Milana gubi.

U intervjuu za portugalsku televiziju TVI Mourinho je otkrio koliko mu znači Inter, s kojim je 2010. godine osvojio Ligu prvaka.

 

"Slavim kada pobijedi, a patm kada izgubi. Inter je poput velike obitelji i ja ću uvijek biti član te obitelji. Niko mi nije pružao toliko ljubavi i sreće kao Inter. Plakao sam u više navrata tokom svog odlaska. Moje srce je u Milanu i uvijek ću osjećati nostalgiju za Interom", kazao je Mourinho, dodavši:

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Real mi je nakon trostruke krune s Interom po treći put ponudio ugovor. Prijatelj mi je rekao da će mi uvijek nešto nedostajati ako ne odem u Madrid. Jednostavno, otišao sam u Real jer kada s tim klubom osvojiš naslov, onda si ispisao nogometnu povijest".

 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.