Mourinho: Koliko je teško Rooneyu, toliko je i meni

Ne želi ga prodati

Mourinho: Koliko je teško Rooneyu, toliko je i meni

Jose Mourinho je uoči meča protiv Chelseaja kazao da nikada ne bi prodao igrača kao što je Wayne Rooney. 

Engleski reprezentativac u posljednje vrijeme ne igra mnogo i sve su glasnije špekulacije da bi mogao napustiti Old Trafford, ali trener Jose Mourinho se ne želi tako lako riješiti njegovih usluga. 

"Rooneya nikad ne bih prodao. Igrač poput njega, koji ima takvu historiju u klubu, nikad ne bi trebao da dođe do tačke u kojoj bi klub ili menadžer odlučili tako nešto", kazao je Mourinho i potom nastavio:

"Stavio sam ga na klupu na tri uzastopna meča. Teško mu je zbog toga, ali i meni. Nemilosrdno je što sam interes kluba morao da stavim ispred igračevih, u ovom slučaju legende", riječi su Mourinha. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rooney zbog povrede na treningu se nije našao među putnicima za London i propustit će duel sa Chelseajem.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi