Mourinho nakon poraza u Antwerpu isprozivao zvijezdu Tottenhama: "Sada je moj izbor lakši"

Još jednom zakazao

Mourinho nakon poraza u Antwerpu isprozivao zvijezdu Tottenhama: "Sada je moj izbor lakši"

Endin Čaušević

Fudbaleri Tottenhama doživjeli su večeras šokantan poraz u gostima protiv Antwerpa (1:0).

Londonski klub je bio veliki favorit u večerašnjem okršaju, ali su odigrali očajan meč i na kraju je Antwerp upisao veliku pobjedu i stigao do nova tri boda.

Jose Mourinho je htio odmoriti svoje prvotimce večeras i dao je šansu igračima koji nisu u prvom planu ove sezone. Među njima je bio i Dele Alli, ali je već na poluvremenu izašao iz igre.

Poznato je da Alli i Mourinho nisu u najboljim odnosima, ali mu je Portugalac večeras pružio šansu za igru. No, engleski reprezentativac se nije baš pokazao zbog čega je Mourinho bio itekako ljut nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Od večeras će moji budući izbori biti veoma lagani. Ovaj poraz je moja odgovornost", rekao je Mourinho nakon neočekivanog poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi