Mourinho: Mediji nisu fer prema nama, bolji smo nego što kažu

Posebni branio stil igre svog Manchester Uniteda

Mourinho: Mediji nisu fer prema nama, bolji smo nego što kažu

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je ponovo odlučio "prozvati" svoje kritičare. Ovaj put je istakao da pojedine medijske struje nisu fer zbog činjenice da ćesto kritikuju stil igre koji ove sezone gaje Crveni đavoli.

Manchester United večeras ima priliku ponovo zauzeti drugu poziciju na tabeli Premier lige, ukoliko savlada Crystal Palace na Selhurst Parku. Ipak, Mourinhova ekipa je tokom sezone bila pod lupom otočkih medija zbog "negativnih" taktika koje Posebni preferira.

Mourinho je zbog toga, pred gostovanje Crystal Palaceu, odlučio braniti stil igre svog Uniteda poručujući da su Crveni đavoli odigrali i nekoliko "lepršavih" susreta u posljednje vrijeme.

"Imamo nekoliko zaista dobrih utakmica iza nas, ali i dobrih perioda tokom pojedinih susreta. Ponekad mediji nisu fer prema nama, prema meni i prema igračima. Bolji smo nego što to oni govore. Protiv Chelseaja smo imali veoma dobro drugo poluvrijeme. Ipak, umijeće je znati kako igrati protiv ekipa koje su u pojedinim momentima bolje od vas", poručio je Mourinho Unitedovim kritičarima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi