Mourinho mijenja izgled Unitedove odbrane
FOTO: EPA

Pet igrača na meti portugalskog stručnjaka

Mourinho mijenja izgled Unitedove odbrane

Adnan Beganović

Karizmatični portugalski stručnjak Jose Mourinho od naredne sezone će najvjerovatnije predvoditi Manchester United.

Otočki mediji su uvjereni da će novi menadžer Crvenih đavola biti Mourinho, koji će navodno dobro promijeniti izgled ekipe Uniteda.

Mourinho je prema pisanju otočkih medija odlučio obnoviti defanzivni red Uniteda pošto smatra da nema lidera u posljednjoj liniji.

Na njegovoj listi želja nalazi se pet fudbalera od kojih će dvojica najvjerovatnije u ljetnom prelaznom roku pojačati United.

Prva meta portugalskog stručnjaka je odbrambeni fudbaler Reala, Raphael Varane s kojim je Mourinho već sarađivao u Realu, no veliko je pitanje da li će se "kraljevski klub" i u slučaju nemoralne ponude odreći francuskog stopera.

Osim njega na meti Mourinha nalaze se i John Stones iz Evertona, Marc Bartra iz Barcelone, Marquinhos iz PSG-a, te Aymeric Laporte iz Athletic Bilbaa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije