Mourinho: Moramo biti motivisani kao igrači Chelseaja

Mou pred Anderlecht

Mourinho: Moramo biti motivisani kao igrači Chelseaja

E. Škorić

Manchester United pokušat će ove sezone doći do trofeja u Evropskoj ligi, no prvo mora da izbori polufinale.

Manchester je odigrao 1:1 u gostima kod Anderlechta i sutra igra revanš na Old Traffordu i Jose Mourinho želi da njegovi igrači daju sve od sebe za polufinale.

"Najvažnije je da igrači budu motivisani. U klubu poput Uniteda kada igrate Evropsku ligu nemate visoku motivaciju, ali ovo je septembar. U ovoj fazi morate biti jako motivisani. Pokazali smo u Bruxellesu da smo jaka ekipa, no moramo biti motivisani poput Chelseaja i to je najvažnije", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mourinho očekuje od svojih igrača da ozbiljno shvate sutrašnji meč i njegov cilj je da se osvoji trofej u Evropskoj ligi, te da se izbori Liga prvaka na taj način.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije