Mourinho: Niko nije tražio da ode iz Manchester Uniteda

Demantovao medijske natpise

Mourinho: Niko nije tražio da ode iz Manchester Uniteda

U engleskoj javnosti se sve češće mogu vidjeti natpisi o Alexisu Sanchezu i Paulu Pogbi koji navodno žele napustiti Old Trafford.

Očekivalo se da će pomenuti dvojac u velikoj mjeri unaprijediti igru Manchester Uniteda, ali za vrijeme dosad provedeno u klubu ni Sanchez ni Pogba se nisu predstavili u najboljem svjetlu, pa se sve češće pominje mogućnost njihovog odlaska.

Mediji u Engleskoj pišu kako su razočarani i Sanchez i Pogba, te da traže transfer već u januaru, međutim menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho tvrdi suprotno...

"Je li ko od igrača tražio da napusti klub? Ne, niko me nije obavijestio o tome. Baš niko", kazao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mourinhov Manchester United se inače u Premier ligi trenutno nalazi na šestoj poziciji sa 26 osvojenih bodova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije