Mourinho objasnio svoju gestikulaciju: Inter mi nećete dirati!

Posebni oduševio navijače Nerazzurra

Mourinho objasnio svoju gestikulaciju: Inter mi nećete dirati!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho večeras se našao u centru pažnje nakon pobjede njegovog tima u gostima protiv Juventusa. 

Crveni đavoli su nakon preokreta slavili sa 2:1 u Torinu, a Mourinho je nakon meča provocirao navijače Stare dame te je ušao u sukob sa Leonardom Bonuccijem.

Nakon meča je rekao da to nije trebao uradtii, ali da mu je u tom trenutku glava bila 'vruća' zbog provokacija koje su sa tribina stizale na račun njegove porodice, ali i Intera.

"Provocirali su me 90 minuta. Došao sam ovdje kako bih radio svoj posao, ništa više. Nisam na kraju nikoga uvrijedio, samo sam htio da ih jače čujem. Vjerovatno to nisam trebao uraditi i hladne glave i ne bih. Ali, vrijeđali su moju porodicu, računajući i porodicu 'Inter', pa sam reagovao tako", rekao je Mourinho koji je prokomentarisao i samu utakmicu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Odigrali smo fantastičnu utakmicu, na našem najvišem nivou. Uspjeli smo da pobijedimo jer smo odigrali vrlo, vrlo pozitivan meč i tražili smo pobjedu do samog kraja. Tražili smo je...", rekao je Posebni.

Podsjetimo, United sada ima sedam bodova u ovoj grupi, odnosno dva manje od Juventusa dva kola prije kraja.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dobojan90
FORZA INTER!! FORZA MOURINHO!!
50 49
vialli
kao naši političari...jeftinim trikovima pravi sebi mjesto u interu kad ga ovi iz uniteda nabiju nogom u guzicu
22 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi