Mourinho obradovao Schweinsteigera

Mourinho obradovao Schweinsteigera

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho mogao bi zadržati Bastiana Schweinsteigera u timu.

Njemački nogometaš je bio na marginama kod Mourinha, no u posljednjem meču protiv West Hama Portugalac mu je dao šansu, a ovaj je uz osmijeh istrčao na teren. 

To bi moglo da znači da će Nijemac dobiti povjerenje Mourinha i da mu, nakon svega, neće biti traženo da pronađe novi klub. Makar je Mourinho optimistično djelovao kada je govorio o bivšem igraču Bayerna.

"U ljeto smo nešto pokušavali napraviti, ali bastian je bio jak i odlučio je da ostane, čak i kada je bilo teško. Radio je za to i zaslužio je da igra. Volim ljude koji se određuju", rekao je Mourinho, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On nam može pomoći. Bastian je još jedan u timu i radi na tome da dobije što više šansi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi